Deze maand een kleurrijke salade met een lente-tintje. Lekker als bijgerecht om te eten met wat noodles en vis.
Ingrediënten voor 3 personen
200 g taugé
½ rood pepertje naar smaak
75 gram cashewnoten
1 mango
½ citroen
1 eetlepel sojasaus
1 eetlepel (sesam)olie
1 handje grof gehakte koriander
1 eetlepel honing
En zo maak je het:
Rooster de cashewnoten in een droge pan. Doe een eetlepel honing bij de noten, roer goed door en haal de pan meteen van het vuur.
Meng de taugé, in stukjes gesneden mango, de koriander, noten en het pepertje samen. Vlak voor het opdienen knijp je de halve citroen uit boven je salade en doe je de sojasaus en sesamolie erover.
Voedingswaarde:
Per portie bevat dit recept: 352 kcal, 9 gram eiwit, 26 gram koolhydraten, en 23 gram vet.